Hopp til innholdet

Beste asiatiske butikker i Trondheim

Velkommen til vår omfattende guide over de beste asiatiske butikkene i Trondheim! Enten du er en erfaren kokk på jakt etter spesifikke ingredienser til din neste asiatiske rett, en matentusiast som ønsker å utvide horisontene, eller en nysgjerrig nybegynner klar til å utforske det mangfoldige landskapet av asiatiske matvarer, vil denne listen være en uvurderlig ressurs.

NB: I denne artikkelen bruker vi ordet asiatiske selv om butikken ikke er spesialisert på asiatisk mat. De viktige er at de selger importerte autentiske asiatiske ingredienser. Disse butikker er også kjent under navn som «innvandrerbutikk», «etnisk butikk» og til og med bare «grønnsaksbutikk».

Vi har inkludert butikker fra alle bydeler i Trondheim, slik at uansett hvor du er, kan du finne et sted i nærheten for å tilfredsstille dine kulinariske behov. La oss dykke inn og utforske de beste stedene for å handle asiatiske matvarer i Trondheim!

Midtbyen

Asia Matvarer Trondheim

Asia Matvarer Trondheim fremstår som en kulinarisk oase for elskere av asiatisk mat. Denne butikken er et skattekammer av ingredienser fra Vietnam, Thailand, Filippinene, Kina, Japan og Hongkong. For de som ønsker å tilberede en autentisk asiatisk rett hjemme, eller bare nyte en ferdiglaget enkel rett på stedet, er Asia Matvarer Trondheim et naturlig valg. Videre bidrar det vennlige og kunnskapsrike personalet med verdifulle matlagingsråd, som gjør innkjøpene til en enda mer behagelig opplevelse.

Finn frem

Olav Tryggvasons gt. 4 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Lørdag: 12:00 – 19:00
Søndag: Stengt

Melon Midtbyen Dagligvare

Melon Midtbyen Dagligvare er et utstillingsvindu av global matkultur, med et stort utvalg av eksotiske matvarer fra Afrika, Asia og Midt-Østen. Dette er stedet hvor du kan utforske nye smaker og finne alt du trenger for å lage dine favoritt asiatiske retter. Fra friske råvarer til et variert utvalg av spesialiserte asiatiske produkter, dekker denne butikken alle dine kulinariske behov. Og for å holde deg oppdatert om det siste innen vareutvalg og inspirasjon, kan du følge Melon Midtbyen Dagligvare på deres aktive sosiale mediekanaler.

Finn frem

Dronningens Gate 42 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Lørdag: 10:00 – 21:00
Søndag: 11:00 – 19:00

Albaraka

Hvis du er ute etter kulinarisk mangfold, er Albaraka stedet for deg. Denne kompakte butikken skiller seg ut med sitt unike utvalg av frukt og grønnsaker, og et sterkt fokus på østeuropeiske varer. Ikke bare det, Albaraka serverer et mylder av matkulturer på sine hyller. Fra asiatiske til arabiske, fra persiske til polske og russiske smaker, dekker denne butikken et bredt spekter av internasjonale matvarer.

Finn frem

Jomfrugata 14 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Lørdag: 10:00 – 19:00
Søndag: 11:00 – 17:00

Chi Thanh

Siden dørene først åpnet i 1997, har Chi Thanh vært en pålitelig kilde for asiatisk mat i Trondheim. Selv om butikken ikke skryter av å være den største, kompenserer den dette med sitt varierte utvalg av thailandske, kinesiske og vietnamesiske produkter. Dette, kombinert med hjelpsomme og vennlige ansatte, gjør Chi Thanh til et populært valg for de som søker etter autentiske asiatiske ingredienser. Besøkende kan alltid forvente å finne akkurat det de trenger for å lage deres favoritt asiatiske retter.

Finn frem

Fjordgata 39/41 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Lørdag: 10:30 – 18:00
Søndag: Stengt

Nasjonal Butikk Trondheim

Nasjonal Butikk, en liten perle av et asiatisk supermarked, ligger beleilig til i hjertet av Midtbyen, i Holstveita. Med en blanding av eksotiske dagligvarer, friske frukt og grønnsaker, samt et utvalg av kosmetikk, tilbyr Nasjonal Butikk et mangfold av produkter for enhver smak. Butikkens atmosfære er varm og innbydende, og det hjelpsomme personalet har omfattende kunnskap om asiatisk matlaging. Så uansett om du er en veteran innen asiatisk mat eller bare utforsker, kan du stole på at Nasjonal Butikk har det du trenger.

Finn frem

Holstveita 2 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Lørdag: 10:00 – 20:00
Søndag: 12:00 – 19:00

Middelhavets Marked

Middelhavets Marked er din gateway til smakene fra det solfylte Middelhavet, med et spesielt fokus på arabiske matvarer. Denne moderne butikken blander det beste fra Middelhavet og India, og tilbyr et variert utvalg som kan tilfredsstille ethvert kulinarisk ønske. I tillegg til å være et fysisk sted for å utforske, er Middelhavets Marked også bare noen få klikk unna, takket være deres leveringstjeneste via Foodora. Oppdag en verden av smaker, enten i butikken eller levert rett til døren din.

Finn frem

Dronningens Gate 38 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Lørd 10:00 – 20:00
Søndag: 10:00 – 19:00

Orient Asiatiske Matvarer

Orient Asiatiske Matvarer, strategisk plassert der Jomfrugata krysser Taraldgårdsveita og Ørjaveita, er et matmekka for elskere av asiatisk mat. Med et bredt spekter av produkter fra Vietnam, Thailand, Filippinene og Kina, har denne butikken alt du trenger for å utforske asiatiske smaker. En spesiell godbit er deres delikate vårruller, som har gjort dem til et populært stoppested. Enten du leter etter ingredienser til din neste asiatiske middag eller ønsker å nyte en hurtig snack, er Orient Asiatiske Matvarer stedet å besøke.

Finn frem

Jomfrugata 17A (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Fredag: 10:00 – 19:30
Søndag: 10:00 – 19:00

NM Market

NM Market, som ligger i pulserende Dronningens Gate i Midtbyen, er kjent for å være et vietnamesisk matparadis. I tillegg til det brede spekteret av autentiske vietnamesiske varer, skiller NM Market seg ut med sitt imponerende utvalg av tofu og andre veganske ingredienser. Dette gjør det til et perfekt sted for de som leter etter plantebaserte alternativer. I tillegg til det varierte utvalget, er butikken også kjent for sitt vennlige og hjelpsomme personale, som alltid står klare til å assistere kundene i deres kulinariske oppdagelsesreise.

Finn frem

Dronningens Gate 19 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Lørdag: 10:00 – 19:00, Søndag: 11:00 – 18:00

Østbyen

Buran Asia Mat

Buran Asia Mat, med sitt store utvalg av asiatiske matvarer, er en butikk som fanger interessen til mange matentusiaster. Kundene roser spesielt utvalget av frukt, grønt og andre unike varer som bidrar til å skape en smakfull asiatisk opplevelse hjemme. Noen tilbakemeldinger antyder imidlertid at friskheten på noen varer kan variere. Så mens Buran Asia Mat absolutt er et stoppested for å utforske asiatiske ingredienser, anbefales det å sjekke produktenes friskhet under besøket.

Finn frem

Innherredsveien 58 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Lørdag: 12:00 – 00:00
Søndag: 14:00 – 00:00

Lerkendal

Sumart

Sumart er en moderne asiatisk dagligvarebutikk som spesialiserer seg på østasiatiske varer, med et godt utvalg fra land som Kina, Sør-Korea og Japan. Hvis du er ute etter å prøve noe nytt og spennende, eller bare finner det du trenger fra en høykvalitets innvandrerbutikk, anbefales det sterkt å ta en tur til Sumart.

Finn frem

Magnus Berrføtts veg 4A (Google Maps)

Valentinlyst

Åpningstider

Mandag – Fredag: 10:00 – 19:00
Lørdag: 10:00 – 18:00
Søndag: Stengt

Bamboo Dagligvare Moholt

Bamboo Dagligvare på Moholt har bygget opp et sterkt rykte basert på sitt imponerende utvalg og vennlige betjening. Plassert midt i studentbyen, er den spesielt populær blant studenter, og gir en praktisk måte å handle på. Men det er ikke bare den praktiske plasseringen som gjør Bamboo Dagligvare til et trekkplaster – butikken er også kjent for å tilby hjelp med oppskrifter. Dette gjør den til en ideell destinasjon for de som ønsker å prøve seg på asiatisk matlaging, uavhengig av deres erfaring på kjøkkenet.

Finn frem

Moholt Allmenning 4 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Lørdag: 11:00 – 19:00
Søndag: Stengt

Heimdal

Bamboo Dagligvare Tiller

Bamboo Dagligvare på Tiller, søsterbutikken til den populære butikken i Moholt, tilbyr et like imponerende utvalg av matvarer. Denne butikken gir en mulighet for matentusiaster å utforske og oppdage nye smaker. Så enten du bor i nærheten eller er villig til å reise litt for å finne de rette ingrediensene, er Bamboo Dagligvare på Tiller definitivt et sted å merke seg på matkartet i Trondheim.

Finn frem

Østre Rosten 37 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Fredag: 10:00 – 20:00
Lørdag: 10:00 – 19:00

Family Market

Family Market, et matmekka i Heimdal, tilbyr et imponerende utvalg av internasjonale matvarer. Enten du er på jakt etter asiatiske delikatesser, Midtøsten-spesialiteter eller afrikanske favoritter, finner du det du leter etter her. Dette gjør Family Market til en uunnværlig destinasjon for globale matelskere. Med et rikt utvalg av friske frukt og grønnsaker, og et personale som alltid er klare til å veilede deg, gir denne butikken en unik og behagelig handleopplevelse. Utforsk matverdenen i Heimdal med Family Market.

Finn frem

Ringvålvegen 4 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Lørdag: 09:00 – 21:00
Søndag: 10:00 – 21:00

Tiller Asia Mat

Tiller Asia Mat er en asiatisk dagligvare med et bredt sortiment av varer. Denne butikken er et sant opplevelsessenter, hvor du finner et spennende utvalg av produkter, inkludert krydder, tørkede matvarer, ferske grønnsaker, varm mat og snacks (du må absolutt prøve de vietnamesiske vårrullene deres, både stekte og ferske!). Her finner du også flere forskjellige typer ris, frossenmat og nudler. I tillegg er det en parkeringsplass rett foran butikken som deles med et bakeri. Prisene er også gode. En nydelig og hjelpsom dame jobber i butikken.

Beliggenhet:

Østre Rosten 24 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Lørdag: 09:00 – 20:00
Søndag: 11:00 – 17:00

EuroAsia

Med en særegen samling av matvarer fra alle verdens hjørner, er EuroAsia et sant høydepunkt for globale matelskere, spesielt de som har en forkjærlighet for tyrkisk mat. Fra en overflod av krydder til ferske frukt og grønnsaker, og et imponerende utvalg av hermetikk, har EuroAsia alt du trenger for å lage autentiske retter hjemme. Det vennlige personalet legger den siste hånden på verket, som sørger for at hver handletur blir til en hyggelig opplevelse. Besøk EuroAsia for å starte din kulinariske reise.

Finn frem

Ditlev Bloms Veg 1 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Lørdag: 09:00 -20:00
Søndag: 10:00 – 16:00

Euro Cash Heimdal

Euro Cash Heimdal er en ypperlig asiatisk dagligvarebutikk drevet av eiere fra Afghanistan. Med et bredt utvalg av globale matvarer inkludert østeuropeiske, asiatiske, midtøstlige, indiske og pakistanske produkter, finner du både kjente og nye favoritter her. Deres frukt- og grønnsaksavdeling er også imponerende.

Finn frem

Ringvålvegen 14 (Google Maps)

Åpningstider

Mandag – Fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag: 09:00 – 19:00
Søndag: 11:00 – 17:00

Magnus Hansen
Stikkord: