Hopp til innholdet

Oppdag Trondheims beste indiske restauranter

For de som brenner for sterke krydder, utsøkte smaker og eksplosive fargekombinasjoner i mat, er indisk mat en uimotståelig fristelse. Oslo tilbyr et vidunderlig utvalg av indiske restauranter som gjør sitt ytterste for å transportere smaksløkene dine rett til hjertet av India. Dette er Oslos beste indiske restauranter, og de venter på å fortrylle deg med sine kulinariske mesterverk.

Koh-I-Noor

Koh-I-Noor, som betyr «Fjellets Lys», er en perle i Trondheims kulinariske landskap. Denne restauranten er kjent for sin innbydende atmosfære og vennlige betjening. På menyen finner du alt fra rike, kremete curries til krydret tandoori. Butter chicken og naanbrød er blant de mest populære valgene her, og gir en smak av ekte indisk kjøkken.

Hvor? Karl Johans gate 13
Telefon: 967 37 320

Indian Tandoori

Indian Tandoori er et populært valg for de som søker et bredt utvalg av indiske og asiatiske retter. Restauranten er kjent for sine vegetariske, veganske og glutenfrie alternativer. Selv om det har vært noen bekymringer angående ventetid og service, har mange kunder rost restauranten for sine generøse porsjoner og velsmakende mat.

Hvor? Søndregata 22A
Telefon: 73 52 70 00

Indisk mathistorie i Norge

Indisk mat har en relativt ung historie i Norge, da de første indiske restaurantene begynte å dukke opp på 1970-tallet. Dette sammenfalt med en voksende indisk diaspora i landet og en økende interesse for etniske matvarer blant nordmenn. I dag er indisk mat elsket av mange for sin smakfulle kompleksitet, rike aromaer og mangfoldige retter.

Indiske restauranter er nå en fast del av matlandskapet i større norske byer som Oslo, hvor de serverer alt fra gatekjøkkenfavoritter til raffinerte regionale spesialiteter. Dette er et testament til den voksende anerkjennelsen og tilpasningen av indisk matkultur i Norge. Les mere om mat og restauranter her.

Verde

Verde tilbyr en unik kombinasjon av indiske og middelhavsretter. Denne restauranten er kjent for sin kreative meny og utmerkede mat. Blant kundenes favoritter er retter som Dalen, tofu wrap og små poteter med aioli.

Hvor? Kjøpmannsgata 48
Telefon: 486 62 936

Smak

Smak Trondheim serverer en variert meny som inkluderer indisk, asiatisk, grill, srilankansk og pizza. Restauranten er populær for sine store porsjoner og rimelige priser, og er spesielt kjent for sitt onsdags curry-tilbud.

Hvor? Olav Tryggvasons gate 34
Telefon: 55 24 33 25


Trondheim er en by som virkelig kan skryte av et mangfoldig og kvalitetsrikt utvalg av indiske restauranter. Fra autentiske, tradisjonelle retter til moderne tolkninger, finnes det noe for enhver smak. Neste gang du er i byen, hvorfor ikke ta en kulinarisk reise gjennom Indias rike smaker og aromaer?

Advertisements
Magnus Hansen
Stikkord: