Hopp til innholdet

5 hoteller i Trondheim for et unikt opphold

Innledning

Velkommen til Trondheim, en by med en rik historie og sjarmerende byliv. Enten du er her for å utforske historien, kulturen, shopping eller det lokale kjøkkenet, er det viktig å finne det perfekte hotellet. Her er fem hoteller i Trondheim som tilbyr en unik og minneverdig opplevelse.

Sjekk også vår liste over de beste hotellene i Oslo.

Britannia Hotel

📍 Dronningensgate 1, 7011 Trondheim

Trondheims ubestridte luksushotell, Britannia, har dyp forankring i byens historie. Med sin flotte beliggenhet i hjertet av byen, har dette hotellet vært i drift i samme bygning siden 1870. Etter en total renovering gjenåpnet Britannia i 2019, og tilbyr i dag noen av byens mest spennende kulturelle begivenheter og utsøkte spisesteder, som den berømte Palmehaven.

Hotel Nidaros (Thon)

📍 Søndre gate/Carl Johans gate, 7010 Trondheim

Hotel Nidaros, beliggende i et vakkert bygg fra 1908, gir deg førsteklasses tilgang til Trondheims levende byliv. Med gangavstand til mange av byens viktigste severdigheter, og omgitt av shopping- og utelivsmuligheter, er det perfekt for den aktive reisende.

Hotel Bakeriet (Best Western)

📍 Brattørgata 2, 7010 Trondheim

Hotel Bakeriet, som opprinnelig var et bakeri, befinner seg i en sjarmerende bygning fra 1897 ved siden av Trondheims konserthus, Olavshallen. Beliggenheten er ideell, med kort avstand til både Solsiden, Bakklandet, elven og bryggene.

Radisson Blu Royal Garden Hotel

📍 Kjøpmannsgata 73, 7010 Trondheim

For en luksuriøs opplevelse, se ikke lenger enn Radisson Blu Royal Garden Hotel. Dette moderne hotellet ligger i hjertet av Trondheim, med fantastisk utsikt over elven og byen, og gir deg den beste opplevelsen av alt det Trondheim har å tilby.

Scandic Bakklandet

📍 Nedre Bakklandet 60, 7014 Trondheim

Nyt en idyllisk opplevelse i Trondheims gamleby, Bakklandet, på Scandic Bakklandet. Hotellet ligger rett ved Nidelven, og er kun en kort spasertur fra populære severdigheter som Gamle Bybro og Nidarosdomen.


Trondheim har noe for enhver smak, og det samme gjelder byens hotell. Disse fem hotellene tilbyr unike opplevelser som reflekterer byens rike kultur og historie. Gjør ditt neste opphold i Trondheim til noe spesielt ved å velge et av disse unike hotellene.

Magnus Hansen