Hopp til innholdet

Joacim Jonsson ny sportsdirektør i Vålerenga

Vålerenga har utnevnt Geir Bakke som sin nye hovedtrener, men det er en annen stor nyhet også: Sportsdirektør Joacim Jonsson har fått det øverste ansvaret for sport og spillerlogistikk.

Styreleder i Vålerenga, Tuva Ørbeck Sørheim, forklarte at Jonsson vil ta seg av de større bildene og ha kontroll over spillerlogistikken. Dette betyr at Bakke kan fokusere på å vinne fotballkamper.

Under Dag-Eilev Fagermos ledelse var det hovedtreneren som hadde ansvaret for spillerlogistikken. Jonsson uttrykker støtte til denne nye tildelingen av ansvar, selv om han understreker at det ikke var viktig for ham å få mer ansvar.

Jonsson fremhever at samarbeidet med Fagermo tidligere fungerte godt. Han planlegger å tenke mer langsiktig, men mener fortsatt at hovedtreneren skal ha en viktig stemme i avgjørelsene. Jonsson har ingen planer om å overstyre Bakke.

Bakke ønsker denne endringen velkommen og uttaler at det er slik han foretrekker det. Bakkes første kamp som Vålerenga-trener er allerede denne lørdagen mot Molde.

Rakt På

  • Vålerenga utnevner Joacim Jonsson som leder for sport og spillerlogistikk.
  • Geir Bakke er utnevnt som ny hovedtrener og kan fokusere mer på å vinne kamper.
  • Jonsson understreker viktigheten av samarbeid og planlegger å tenke mer langsiktig.
Magnus Hansen