Hopp til innholdet

Lil Nas X Møter Norsk Politi på Uventet Måte

Anerkjente amerikanske artisten Lil Nas X, eller Montero Lamar Hill som han egentlig heter, opplevde en uvanlig hendelse under hans opphold i Oslo, Norge denne mandagskvelden. 24-åringen, kjent for sin lystige tilstedeværelse på nettet, bestemte seg for å dele en distinkt oppdatering med sine mange Instagram-følgere. Oppdateringen inneholdt flere bilder tatt i en tunnel, ledsaget av en tekst som leste, «På vei til fengsel i Norge».

Mens denne hendelsen utspilte seg, kommuniserte Oslo-politiet via Twitter at de på grunn av fire individer på sparkesykler, ble tvunget til å stenge Festningstunnelens østgående løp. Selv om politiet ikke bekreftet Lil Nas X sin involvering, nevnte de pågripelsen av fire amerikanske individer.

Lil Nas X blir stoppet i Festningstunnelen i Oslo
Venter på politiet. Foto: Lil Nas X/Instagram

Operasjonsleder, Vidar Pedersen, kastet litt lys over situasjonen, og forklarte at fire amerikanere ved et uhell hadde vandret inn i tunnelen på sparkesykler, sannsynligvis kom de inn fra Hjortnessida. Politiet, etter å ha blitt informert, undersøkte tunnelkameraene og oppdaget de fire scooterførerne. Kvartetten prøvde å komme seg ut av tunnelen, men mislyktes, noe som nødvendiggjorde at politiet sendte ut to patruljebiler for å lede dem ut av tunnelen.

Lil Nas X poserer sammen med norsk politi. Foto: Lil Nas X/Instagram

Pedersen la videre til at den amerikanske gruppen var veldig samarbeidsvillige, og han forventer ikke noen skriftlig oppfølging angående hendelsen.

Lil Nas X, en superstjerne i den amerikanske musikkbransjen, har en planlagt opptreden på Slottsfjell-festivalen i Tønsberg onsdag kveld. Fans som deltar på opptredenen kan forvente en minneverdig gjengivelse av «Old Town Road» og håper på færre sparkesykkelturer i tunneler fra artisten.

Tine Tobiassen
Stikkord: