Hopp til innholdet

Carlsen Vinner Over Rivalene, Full Score i Kroatia

På lørdag utkonkurrerte GM Magnus Carlsen alle sine konkurrenter med en usannsynlig full score, og tok ledelsen med tre poengs margin i SuperUnited Rapid and Blitz Croatia 2023. Hans 9-0 blitz-prestasjon, i tillegg til seirene i de to siste rapid-partiene, utgjør en 11-spills seiersrekke så langt.

Tidligere ledere, GMs Fabiano Caruana og Ian Nepomniachtchi, er for tiden på delt andre plass. Verdens nummer én innen blitz, GM Alireza Firouzja, oppnådde seire mot begge, noe som ga ham en oppgang til fjerdeplass totalt med den nest høyeste blitz-poengsummen.

Advertisements

Turneringen fortsetter søndag 9. juli kl. 14:00 CEST.

Rakt På

  • GM Magnus Carlsen utkonkurrerte sine rivaler med en perfekt score på lørdag og tok ledelsen i SuperUnited Rapid and Blitz Croatia 2023.
  • Tidligere ledere, GMs Fabiano Caruana og Ian Nepomniachtchi, er for tiden på delt andre plass, mens GM Alireza Firouzja har rykket opp til fjerdeplass.
  • Carlsen har nå en seiersrekke på 11 spill, inkludert en 9-0 blitz-prestasjon og seire i de to siste rapid-partiene.
Magnus Hansen
Magnus Hansen

Magnus Hansen

Magnus er en ivrig teknologi skribent og webredaktør. Han startet sin karriere i IT, men hans lidenskap for å utforske og dele kunnskap ledet ham til journalistikk. Magnus har grunnlagt flere populære online tjenester i Norge, og hans unike innsikt i teknologi og digital kultur er en uvurderlig ressurs for RAKT.no. Magnus bor i Trondheim, der han nyter livet i en av Norges mest teknologisk avanserte byer.