Hopp til innholdet

NYO3 lanserer Ageless med norske anti-aldringsforskere på Vitafoods Europe

Den 15. mai i Genève, Sveits, arrangerte NYO3 med suksess lanseringen av 2024 NYO3 Global Anti-Aging Brand Launch Event på Vitafoods Europe og etablerte offisielt et strategisk partnerskap med det anerkjente norske anti-aldringsforskningssenteret NO-Age. De introduserte det nye premium anti-aldringsmerket, ‘Ageless’, og lanserte sitt første produkt, NYO3 Ageless MAXI-COLLAGEN Advanced Micro-Tripeptide, som markerer starten på en ny æra innen anti-aldringsløsninger.

Ageless bygger en effektiv pipeline fra vitenskapelig forskning til nyttige produkter for forbrukerne.

Advertisements

Ifølge iiMedia Research var det globale anti-aldringsmarkedet nesten 300 milliarder USD i 2023, og forventes å nå 421,4 milliarder USD innen 2030. NYO3, som en leder innen tilgjengelighet av kosttilskudd, fortsetter å tilby forbrukerne produkter med næringsstoffer som er utviklet og bevist i den nyeste forskningen.

NO-Age, et ledende forskningssenter for menneskelig aldring i Norge, samler eksperter fra 13 land for å samarbeide om banebrytende akademisk forskning og fremme samarbeid i anti-aldringsindustrien. De fire medstifterne, Prof. Jon Storm-Mathisen, Prof. Hilde Nilsen, Prof. Linda H Bergersen og Prof. Evandro Fang, er globalt anerkjente anti-aldringsforskere med fokus på avanserte medisinske teknologier og laboratoriebasert anti-aldringsforskning.

NYO3 og NO-Age deler det samme målet om å gi mennesker muligheten til å leve lengre, sunnere og mer meningsfulle liv. Under arrangementet kan samarbeidet mellom NYO3 og NO-Age bygge en effektiv pipeline fra vitenskapelig forskning til nyttige produkter for forbrukerne. Ageless-merket har sin opprinnelse fra Norge, et land med en gjennomsnittlig levealder på 83 år. Ageless-produktene integrerer NO-Ages forskning innen livsvitenskap i over 22 år. Ved å utnytte studier av flere organer for å definere organs aldring og basert på banebrytende forskningsresultater, følger Ageless konseptet «anti-aldring som starter innenfra, full-syklus celle anti-aldring» og har som mål å skape et «helsestyringssystem mot aldring» for hele menneskeheten.

MAXI-COLLAGEN Advanced Micro-Tripeptide vant Monde Selection Gold Award
Ageless-produktet inkluderer tre serier, eksogen anti-aldring, endogen celle anti-aldring og dag-natt anti-aldring, med over 20 anti-aldringstilskudd. Ved å starte fra mekanismen for cellefornyelse oppnår det full-syklus celle anti-aldring fra innsiden og ut.

Ved lanseringen overrasket det nye produktet MAXI-COLLAGEN Advanced Micro-Tripeptide publikum med sin hudpleie- og næringsmessige synergidevelopement-konsept. Mikropartikkelteknologien akselererer absorpsjonen ved å homogenisere effektive ingredienser i funksjonelle mikropartikler på nanonivå, med en gjennomsnittlig partikkelstørrelse på 1-3μm, en niendedel av størrelsen på en rød blodcelle. Dette omgår fysisk fordøyelse i kroppen og setter raskt i gang absorpsjonsbiokjemiske prosesser. Bemerkelsesverdig mottok Ageless den prestisjefylte Monde Selection Gold Award på verdenskonferansen for matkvalitetsvurdering, som bekreftet dens forskningsstyrke og eksepsjonelle kvalitet.

Lanseringen av Ageless på 2024 NYO3 Global Anti-Aging Brand Launch markerer et milepælshopp for NYO3 innenfor premium anti-aldringsproduktkategorier. Ageless vil opprettholde sin kjerneverdi av produktforskningsinnovasjon, fortsette å utforske anti-aldringspotensialet i naturlig ernæring og drive globale helsealdringsprosesser med banebrytende livsvitenskapelige fremskritt.

Tine Tobiassen