Hopp til innholdet

Oppdag de beste hotellene i Bergen

Bergen, med sin unike beliggenhet mellom fjell og hav, er en by som lokker med sin rike historie, kulturelle skatter og naturskjønnhet. Enten du er ute etter luksus, komfort, eller et budsjettvennlig opphold, har Bergen et hotell som passer for enhver smak. Her er vår topp 8-liste over de beste hotellene i Bergen, perfekt for ditt neste besøk i byen. Sjekk også vår liste over beste hotell i Oslo.

1. Clarion Collection Hotel Havnekontoret

📍 Slottsgaten 1
Clarion Collection Hotel Havnekontoret, beliggende ved Bryggen, er kjent for sin fantastiske utsikt og utmerkede service. Hotellet tilbyr fasiliteter som restaurant, bar, lounge, bibliotek, treningsrom, dampbad, sauna, møterom og en takterrasse. Gjestene kan nyte en frokostbuffet og kveldsmåltider med delikatesser som vafler og pannekaker.

Dobbeltseng i et Deluxerom på Hotel Havnekontoret


Clarion Collection Hotel Havnekontoret

2. Hotel No13

📍 Torgallmenningen 13
Hotel No13, som ligger på Torgallmenningen, er et ideelt valg for par på helgetur. Hotellet tilbyr moderne og elegant innredede rom, en restaurant, bar og kaffebar, alt til en rimelig pris.

Suite med store takvinduer på Hotel No13 i Bergen, Norge

Hotel No13

3. Opus XVI

📍 Vågsallmenningen 16
Opus XVI, et luksuriøst boutiquehotell i hjertet av Bergen, tilbyr en spennende kombinasjon av luksus, sentral beliggenhet og historie. Med 65 eksklusive rom, en restaurant, bar, lounge, treningsrom og konferansefasiliteter, er dette hotellet perfekt for både luksuriøse opphold og forretningsreiser.

Mini suite på øverste etasje til Hotel Opus XVI

Opus XVI

4. Hotel Norge by Scandic

📍 Nedre Ole Bulls plass 4
Hotel Norge by Scandic, beliggende i hjertet av byen, har 415 rom, to restauranter, barer, en kaffebar, et treningsrom, møterom, en konferansesal, et innendørsbasseng og et spa med ulike behandlinger.

Soverommet i Junior Suite med vakker byutsikt fra Hotel Norge

Hotel Norge by Scandic

5. Thon Hotel Rosenkrantz

📍 Rosenkrantzgaten 7
Thon Hotel Rosenkrantz, nær Bryggen, tilbyr en god beliggenhet, utmerket service og rimelig prisede rom. Hotellet har en restaurant, bar, lounge, et døgnåpent treningsrom, møterom og en snackbar.

Seng i suiten til Thon Hotel Rosenkrantz

Thon Hotel Rosenkrantz

6. Thon Hotel Orion

📍 Bradbenken 3
Thon Hotel Orion, kjent for god service og rimelige priser, tilbyr større rom enn søsterhotellet Rosenkrantz. Hotellet ligger nær Mariakirken og tilbyr frokost, en bar og tilgang til treningsrommet på Hotel Rosenkrantz.

Dobbeltseng i en suite i Hotel Orion, Bergen.

Thon Hotel Orion

7. Bergen Børs Hotel

📍 Vågsallmenningen 1
Bergen Børs Hotel, som holder til i en historisk bygning nær Fisketorget, tilbyr luksuriøst innredede rom og suiter, førsteklasses restauranter, en ølbar med lokalt håndverksøl og en nattklubb.

Vakker juniorsuite i Bergen Børs med byutsikt.

Bergen Børs Hotel

8. Citybox Bergen City

📍 Nygårdsgaten 31
Citybox Bergen City er et budsjettvennlig alternativ som tilbyr rene, funksjonelle rom uten TV, men med god WiFi. Hotellet har en bar som også fungerer som frokoststed og en takterrasse med utsikt over byen.

Citybox suite i Bergen

Citybox Bergen City

Bergen byr på et mangfold av hotellalternativer, fra luksuriøse boutiquehoteller til rimelige og funksjonelle overnattingssteder. Uansett hva ditt behov er, finner du et hotell i Bergen som passer perfekt for ditt opphold. Utforsk disse fantastiske hotellene og opplev alt det Bergen har å tilby!

Ståle Ulvan
Latest posts by Ståle Ulvan (see all)
Stikkord: