Hopp til innholdet

Oslos Beste Indiske Restauranter i 2023

For de som brenner for sterke krydder, utsøkte smaker og eksplosive fargekombinasjoner i mat, er indisk mat en uimotståelig fristelse. Oslo tilbyr et vidunderlig utvalg av indiske restauranter som gjør sitt ytterste for å transportere smaksløkene dine rett til hjertet av India. Dette er Oslos beste indiske restauranter, og de venter på å fortrylle deg med sine kulinariske mesterverk.

Masala Politics

Masala Politics, beliggende på Karl Johans gate 13, er en kulinarisk opplevelse i seg selv. Denne unike temarestauranten serverer ikke bare utsøkte indiske retter, men krydrer også opplevelsen med et innovativt konsept som spinner rundt politikk. Fra nord til sør, får du smake retter fra hele India som vil tilfredsstille smaksløkene dine.

Gulab Jamun og Gajar Halwa er sterkt anbefalte og gir deg en smak av det autentiske India. Det berømte smørretter er en absolutt delikatesse og kombinert med det beroligende interiøret og musikken, skaper det en kulturell atmosfære som komplimenterer din spiseopplevelse. Book bord i god tid for å sikre deg en plass!

Hvor? Karl Johans gate 13
Telefon: 967 37 320

Listen to Baljit

På Frognerveien 1 finner du Listen to Baljit, en indisk restaurant kjent for sitt varierte tilbud av street food, fine dining og indiske cocktails. Hvis du vil smake på en bit av India i Oslo, er dette stedet å gå til. Prøv deres Peshwari naan og deilige puri-forretter, som har vunnet mange hjerter.

Listen to Baljit får konsekvent gode anmeldelser for både sin mat og service. Maten deres holder et nivå som matcher topprestauranter i Mumbai, og de har et rikelig utvalg for både vegetarianere og veganere. Personalet er oppmerksomt og vennlig, og sørger for at du får en minneverdig opplevelse.

Hvor? Frognerveien 1
Telefon: 998 62 000

Der Peppern Gror

Der Peppern Gror, lokalisert på Fritjof Nansens plass 7, gir deg et bredt utvalg av indisk mat. Fra gatemat, grill til homestyle cooking og utsøkte curries, er denne restauranten en sann fornøyelse for matelskere. Okra-retten og de stekte spinatbladene er spesielt populære og gir deg en ekstraordinær smaksopplevelse.

Det vennlige personalet og det komfortable miljøet legger til en ekstra dimensjon til matopplevelsen din. Restauranten har en praktisk beliggenhet med gateparkering, og maten er full av smak uten overdreven bruk av krydder.

Hvor? Fritjof Nansens plass 7
Telefon: 400 07 470

Indisk mathistorie i Norge

Indisk mat har en relativt ung historie i Norge, da de første indiske restaurantene begynte å dukke opp på 1970-tallet. Dette sammenfalt med en voksende indisk diaspora i landet og en økende interesse for etniske matvarer blant nordmenn. I dag er indisk mat elsket av mange for sin smakfulle kompleksitet, rike aromaer og mangfoldige retter.

Indiske restauranter er nå en fast del av matlandskapet i større norske byer som Oslo, hvor de serverer alt fra gatekjøkkenfavoritter til raffinerte regionale spesialiteter. Dette er et testament til den voksende anerkjennelsen og tilpasningen av indisk matkultur i Norge.

Jewel of India

Jewel of India, i Oscars gate 81, tilbyr en autentisk indisk opplevelse midt i Oslo. Med en meny inspirert av de tradisjonelle kjøkkenene i Punjab og Rajasthan, er det en sikker hit blant matentusiaster. Dette hyggelige stedet, noen få trinn ned fra gaten, er kjent for sitt deilige Butter Chicken, duftende ris og naan.

Deres gjestfrihet og service er bemerkelsesverdig og skaper en varm og innbydende atmosfære. Jewel of India har også et bredt utvalg for vegetarianere og veganere. På grunn av restaurantens popularitet, anbefales det å booke bord på forhånd.

Hvor? Oscars gate 81
Telefon: 22 55 39 29

New Delhi

New Delhi på Tjuvholmen allé 2 er mer enn bare en restaurant; det er en indisk matkultur-destinasjon. Her får du et bredt utvalg av retter fra forskjellige regioner i India. Du kan velge mellom mange retters menyer eller småretter, alt servert i en romslig restaurant med uteservering på Tjuvholmen.

Lamb Biryani, Tandoori Chicken, Veg Samosa, Lamb Rogan Josh, Butter Chicken og dessertene er alle verdt å prøve. New Delhi tilbyr en varm og vennlig service, og maten deres er autentisk og deilig. De har også et stort utvalg av vegetariske og veganske alternativer, noe som gjør det til et flott sted for alle matelskere.

Hvor? Tjuvholmen allé 2
Telefon: 905 75 929


Enten du er en ivrig fan av indisk mat, eller bare begynner å utforske dens rike smaker, håper vi at denne listen over Oslos beste indiske restauranter vil lede deg på en kulinarisk reise du ikke vil glemme. Gi deg selv en smak av India midt i hjertet av Oslo.

Advertisements
Tine Tobiassen